Sandra Palmqvist
Annons

Krispigt bacon!

krispigt_bacon_recept
Skjuts in i ugnen!

Är du som jag och ogillar att steka bacon och fläsk för att det skvätter överallt?

Här kommer lösningen på krispig gris utan fettstänk på kläderna:

Sätt igång ugnen på 200 grader, gärna varmluft. Lägg ut baconskivorna på en bakpappersklädd plåt, ställ in i mitten av ugnen och tillaga i cirka 10-15 minuter.

Annons

Håll lite uppsikt på slutet. Alla ugnar fungerar olika.

Annons

Om du vill, låt det rinna av/torka till på en bit hushållspapper innan förtäring. Använder du skivat sidfläsk kan det behövas några minuter extra i ugnen eftersom det är tjockare skivor.

 

//Sandra

 

 

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar