Annons

Kardemummabullar som flyter ihop. Långpannebak?!

Hoppas din helg har varit mysig!

Själv har jag tagit det väldigt lugnt. Det blev träning i lördags (jorå, denna donnan har äntligen börjat röra på fläsket…).

Eftersom jag tränade måste man ju fixa balansen igen, så jag bakade kardemummabullar med mandelmassafyllning. Tyvärr var jag lite frikostig med mandelmassan i bullarna så de flöt ihop till en enda stor, fyrkantig…sak.

Annons

Fast då kan väl det räknas som ett långpannebak?! Gott var det i alla fall!

På söndagskvällen slog vi till med att gå på lokal; ”Bonasera, Bonasera” i Helsingborg. En söndagsmeny för 195 riksdaler. Eftersom jag och mitt sällskap har ”lite ätstörningar” såsom laktosintolerans och ”icke köttätande”, så blev det en något modifierad meny, men god! Auberginerullar till förrätt, risotto med musslor och svamp till varmrätt och hallonsorbét som avslutning. Ett glas rött slank ner det med.

Annons

I veckan som kommer vankas bl.a stor matplåtning, möten, receptskrivning och på fredag blir det matmässa i Göteborg.

Ses vi där kanske?

//Sandra

 

Packade en termos med kaffe och fikade vid stranden i Laröd. Kallt, men hög mysfaktor!
Packade en termos med kaffe och fikade vid stranden i Laröd. Kallt, men hög mysfaktor!

Söndagsmiddagen. Var så hungrig, så jag hann äta upp innan en bild togs...

Söndagsmiddagen. Var så hungrig, så jag hann äta upp innan en bild togs…

Dela på:

Annons

Laddar