Sandra Palmqvist
Annons

Vinn! – Lindts guldhare i choklad!

Harfamiljen

Lindts klassiska Guldhare gjord av finaste mjölkchoklad passar perfekt som dekoration på påsktårtan, som dukningsdetalj på påskbordet eller som guldpynt i påskäggen. Guldharjakt med gömda chokladharar är också ett tips på ett roligt och lite lyxigare alternativ till den traditionella äggjakten.

Annons

Nu har du chansen att vinna! Fyll i formuläret senast torsdag 26 mars. Vinnaren dras på fredagen och annonseras här på bloggen.

Kort fakta om påskharen:
Traditionen med påskharen härstammar från Tyskland och tidigt 1600-tal. Påskharen är den som överlämnar påskäggen och kan liknas med jultomtens roll i julfirandet. Påskharen dök upp i Sverige i slutet av 1800-talet, men det var i slutet av 1900-talet påsktraditionen med påskharen växte sig starkare i de svenska hemmen.

Annons

Lycka till! Och du som inte är en lyckas smed denna gång, så finns Lindts guldhare i dagligvaruhandeln.

Puss//Sandra

 

 

 

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar