Sandra Palmqvist
Annons

Fred på jorden.

Igår kväll var jag gnällig & sur över en febrig panna, stel nacke och att middagen bestod av tomatsoppa igen. Hamnade sen framför SVT gala ”Hela Sverige skramlar”.

Fred på jorden är ord som gemene man (inklusive mig själv), småskrattade åt i yngre ålder, när det allt som oftast var svaret på en populär fråga i en skönhetstävling.

Annons

Nu i vuxen ålder när jag (ibland) är något klokare än jag var som barn, eller vi kan säga..mer allmänbildad, så förstår jag en sådan önskan. Kanske inte från en blivande skönhetsdrottning (är jag fördomsfull nu?), men krig existerar. Och om du tror att någon av dessa flyktingar gör det för skojs skull, för pengar eller för att sno ditt jobb. Så ska du kanske tänka efter igen. Det finns många sätt att hjälpa till på. Hjälp till på det sätt som fungerar för dig.

Annons

Kram, Sandra 

    
   

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar