Annons

Smarrig smördegspizza!

Enkel smördegspizza med päron, getost och honung!
Enkel smördegspizza med päron, getost och honung!

PIZZA MED PÄRON, GETOST OCH HONUNG

4-6 port

250 g smördeg, rektangulär

125 g mascarpone

200 g getost

1-2 päron, ca 400 g

50 g valnötter, ca 1 dl

Garnering

2 msk honung

rucola

4 färska fikon

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Rulla ut smördegen. Bre på mascarpone, fördela getosten ovanpå.
  3. Skär päronet i skivor och lägg på. Hacka valnötterna grovt och strössla över. Tillaga i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
  4. Vid servering, ringla över honung, lägg på rucola och delade fikon.

Recept: Sandra Palmqvist

Annons

Bild: Ralph Månsson

Dela på:

Annons

Laddar