Sandra Palmqvist
Annons

Bakom kulisserna!

Leenden, matbilder och roligheter är oftast det som förknippas, och syns i mitt jobb. Lite sådär..”glammigt”.  Som att vara ”kastrullmodell”. Inte särskilt jobbigt jobb alls.

 Verkligheten denna veckan kantas mer av ”mindre roliga” åtaganden. Idag började jag med att scanna av mailen. Frukosten bestod sen av kaffe och 2 clementiner under ett förmiddagsmöte. För att sen vid lunch börja producera de 10 recept, 3 olika jobb och årstider,  som ska plåtas och vara inlämnade denna veckan. Inklusive handla råvaror, förbereda, provlaga etc. Då kan lunchen se ut så här! 
 Förutom de plåtningarna jag har i veckan så väntas ytterligare möten (vissa är för mig väldigt energikrävande. Läs ny teknik…) en matplanering och det kommer även en gästkock till oss. Som jag och fotograf Kicki ska jobba med under ca 2 dagar. Ska bli väldigt roligt att träffa henne.  
 Så dagtid försöker jag bunkra upp med bra energi. Smoothie och frukt t.ex!
 Min enda blomma behöver nog också energi.. 

Annons
Annons

 Fast just nu i denna stund, denna måndagkväll, väntar detta på mig. Kram!

Annons

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar