Sandra Palmqvist
Annons

God jul sötnos!

 Blev en väldigt lyxig grötfrukost. Till gröten blev det varma hallon. Igår förberedde vi lite julmat. Min snabba Brantevikssill, en romsill, Jansson, yoghurtbröd & så koktes det gröt.

Blivande romsill.

 

Annons
Yoghurtbröd.

 

Annons
Min snabba Brantevikssill.
Annons

Under tiden blev det ost & rödvin. Och så lyssnade vi igenom alla versioner av ”little drummer boy”. Där finns några stycken..men Bing Crosby & Emmy Lou Harris var nog bäst!

  

Nu ska jag fortsätta mysa runt i min pyjamas. Njuta av lugn och stillhet. Att jag har tak över huvudet & mat på bordet. Snart blir det en långpromenad & I morgon åker jag till min hemby & firar en något stökigare juldag hos mormor & massor av släkt, men det är i morgon det! God jul fina du! Puss//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar