Annons

3 gröna boktips!

GRONT BOKTIPS 1

Första tipset är perfekt för den som är lite ovan köket. Fina vegetariska recept och bra kökstips!

GRONT BOKTIPS 3

För den som utöver recepten vill lära sig mer om grönsakerna är denna boken underbar! Även om odlingstipsen är något anpassade för Australien, så gör det inget. Infon, recepten och tipsen är lätta att ta åt sig och t.o.m jag som är lite skygg för trädgård vill börja odla! Ett stort plus för den snygga layouten med både bilder och illustrationer.

Annons

Annons

GRONT BOKTIPS 2

Överskådlig och proppfylld vegetarisk kokbok där recepten är uppdelade utefter hur rätten ska tillagas. T.ex kokta rätter, mos och röror, grillat och brässerat. Fikon- och getostkakan på sidan 310 måste jag bara prova!

Kram//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar