Annons

Bästa skärbrädan!

Bästa skärbrädan!
Bästa skärbrädan!

Dessa hittade jag på H&M Home! Perfekta till att båda skära på och servera godsaker såsom ost och kallskuret på. Skärbrädor behöver inte vara dyra för att vara bra. Tar du sen väl hand om dom, ej diskar i maskin och oljar in med jämna mellanrum så håller de länge. Och så förbannat skönt att de inte väger ett ton!

Annons

Bästa husmorstipset för att rengöra en skärbräda kräver bara grovt salt och citron. Gnugga först rejält med en citronhalva, lägg på ett lager salt och låt dra 10-15 minuter. Fortsätt sen att gnugga med andra citronhalvan tillsammans med saltet. Skölj väl med vatten. Voila!

Om du dock har skurit rå kyckling, så ta hjälp av lite kemikalier om du skurit på en träskärbräda. Använd annars hellre en plastskärbräda som du kan köra i diskmaskinen. För säkerhets skull.

Puss//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar