Annons

Lyxig helg!

I fredags var jag ledig. Denna knäckehäxa laddade rejält; knäcke, kaviar och färskost.
I fredags var jag ledig. Denna knäckehäxa laddade rejält; knäcke, ägg och färskost.
Det var vår för en dag i Skåne. Blå himmel, sol och varmt. Underbart och perfekt för en långpromenad!
Det var vår för en dag i Skåne. Blå himmel, sol och varmt. Underbart och perfekt för en långpromenad!
Hemmaspa med hårinpackning och lermask. Bästa hårinpackningen gör du på 1 mogen banan, 1 mogen avocado, 1 ägg, 1/2 dl olivolja. Mosa/blanda ihop allt väl. Låt sitta så länge du vill, minst 30 min. Skölj med ljummet/kallt vatten. Tvätta ur med schampoo.
Hemmaspa med hårinpackning och lermask. Bästa hårinpackningen gör du på 1 mogen banan, 1 mogen avocado, 1 ägg, 1/2 dl olivolja. Mosa/blanda ihop allt väl. Massera in. Ta sen både en plastpåse + 1 varm handduk. Låt sitta så länge du vill, minst 30 min. Skölj med ljummet/kallt vatten. Tvätta ur med schampoo.
Igår lördag, var jag på kallbadhuset i Bjerred. Ett dragskott kostar 80kr. Det blev ca 5 dopp. Något för många besökare i bastun och tidvis hög ljudnivå.
Igår lördag, var jag på kallbadhuset i Bjerred. Ett dagskort kostar 80kr. Det blev ca 5 dopp. Älskar det. Tyvärr lite för många besökare i bastun och tidvis hög ljudnivå. Vi hade kanske bara kass tajming.
Efteråt kom hungern, så då käkade jag en räkmacka, som var helt ok.
Efteråt kom hungern, så då käkade jag en räkmacka, som var helt ok. Som sagt. Jag var ju hungrig.
Min kompis Cissi var också med. Du vet hon som kitesurfar och lurade iväg mig på en kiteresa till Dahkla.
Min kompis Cissi var också med. Du vet hon som kitesurfar och lurade iväg mig på en kiteresa till Dahkla? Så mycket bad och snack. Fin kvalitetstid.

Idag är det söndag och jag har inte gått upp än. Klockan är ca 09.30.

Det är ofta så här mina helger ser ut. Lugna. Veckodagarna är det lite mer fart i och också då jag oftast går ut/restaurang/bio. Idag blir det knäcke till frukost (vem fan orkar göra pannkakor..) en långpromenad, lite hemmafix och sen får vi se!

Annons

Ha en skön söndag!Puss//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar