Annons

Tävling – vinn choklad från Lindt!

Vinn lindt Choklad

Påskpimpa hemma med dekorationer av choklad

Att svenskar älskar choklad är ingen underdrift!
Nu kan du enkelt pimpa påskpyntet hemma med ätbara dekorationer. Guldharen från Lindt är inte bara god att äta, utan passar även t.ex som pynt i påskriset, på påsktårtan, som dukningsdetalj eller varför inte som hållare till bordsplaceringskorten? Endast din fantasi sätter dina gränser! (och givetvis är det ok att bara äta upp chokladen, precis som den är, direkt ur förpackningen)

Annons
Påskdukning av Lindt.
Påskdukning av Lindt.

Lindts klassiska påskhare har funnits sedan 1952. Den är ursprungligen från Tyskland men reser idag till mer än 60 länder världen över, däribland till chokladtokiga hem runt om i Sverige. När påsken är över kan du fira genom att njuta av dekorationerna istället för att packa ned och lägga på vinden tillsammans med övrigt pynt. (Voila! Du vs påskstädning = 1-0)

Påskpysseltips från Lindt
Enkelt och roligt påskpysseltips; pimpa de färdiga chokladäggen med t.ex smält choklad av annan sort, strössla med ätbart glitter och voila! Du har fått fin ätbar dekoration till bordet eller till desserten!

Var med i min och Lindt chokladharjakt HÄR! Jag lottar ut FEM paket. Tävlingen pågår t.o.m 20 mars och de 5 vinnarna annonseras på Allers hemsida den 21 mars.

Lycka till! //Sandra

Dela på:

Annons

Laddar