Annons

Matiga tipset!

Gillar du mat? Smaka nya produkter? Eller kanske vara med på en matig work shop? Då är Skånes matfestival ett måste!!

På Skånes matfestival 20-22 maj i Brösarp kan du både få smaka på nya produkter, få höra om de senaste mattrenderna från London (inte från mig dock. Jag åker till London idag), gå en dessertkurs hos Joel Lindqvist eller varför inte gå i kaffeskola hos Sofiero kafferosteri! Lär dig laga en gourmetmåltid på ditt matsvinn med Titti Qvarnström eller varför inte lära dig att stycka en kalkon hos Ingelsta kalkon? Mycket finns att se, smaka, göra och lära sig. Tänk på att vissa av aktiviteterna krävs det förköp av biljett.

Annons

Och även om London är en efterlängtad resa, så är jag liiiite sur över att jag missar denna fantastiska matfestival! Så vad väntar Du på? Åk dit!

Puss//Sandra

SKANES MATFESTIVAL

FOTO: Sexton:nio

Dela på:

Annons

Laddar