Sandra Palmqvist
Annons

Midsommartårta med fläder!

En härlig tårta med somriga smaker! En maffig mazarinkaka med en smörkräm gjord på fläder och jordgubbar. Hur ser din midsommartårta ut?
midsommartårta med fläder. recept hittar du på Allers hemsida.
En saftig midsommartårta med fläder. Recept hittar du på Allers hemsida.

Brukar du göra en jordgubbstårta till midsommar? Eller en annan sorts tårta? Oavsett vilken slags tårta du gör och hur du gör den (behöver inte ens vara ett Allers recept), så vill jag gärna se en bild på den. Mejla in en bild på din tårta till [email protected] eller använd hashtaggen #allersmidsommartårta på Instagram.

Annons

Och givetvis utser vi en bästa bild som kommer få ett fint paket med en drös sköna kokböcker! Vill gärna ha in ditt bidrag senast torsdagen 30 juni. På fredagen 1 juli annonseras vinnaren här på bloggen och på Allers Instagram.

Annons

Puss och lycka till!//Sandra

 

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar