Sandra Palmqvist
Annons

Sommargrillen!

Sommarmat ska vara enkel! Att grilla är kul och man slipper dessutom att diska tråkiga ugnsformar och kastruller...
Grillad kyckling.
Grillad ungtupp.

Hoppas din midsommarhelg var fylld av mat, dryck, vänskap och kärlek! Hos mig blev det lugnt. Vi orkade inte ens grilla. Det gjorde vi dagen efter. Vårt sällskap hade tagit med sig en fin hemslaktad ungtupp. En schysst marinad/glace på det, grilla den indirekt, så har man perfekt och enkel sommarmat. Till tuppen blev det ugnsrostade potatisar och rädisor och gräddfil. Sen vill någon se fotboll, så det blev kaffe och en chokladbit i tv:soffan.

Annons
Denna jordgubbstårta hade min vän Karin bakat. Fylld med lemoncurd, vaniljkräm och jordgubbar. Väldigt god!
Denna jordgubbstårta hade min vän Karin bakat. Fylld med lemoncurd, vaniljkräm och jordgubbar. Väldigt god!
Annons

Du har väl inte missat att du kan vinna kokböcker? Mejla in en bild på din midsommartårta eller använd hashtaggen #allersmidsommartårta på Instagram vid din tårtbild. Du har t.o.m torsdag på dig. En vinnare utses på fredag.

Puss//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar