Annons

Jordgubbens dag!

Jordgubbens dag infaller den första lördagen efter midsommar varje år, i år alltså den 2 juli. Så kolla upp var din lokala jordgubbsfest kommer att äga rum!
Svenska jordgubbar!
Svenska jordgubbar!

Jordgubbsprovning, tävlingar med jordgubbspriser, aktiviteter för barnen, specialerbjudanden och mycket annat står på programmet i morgon på Jordgubbens dag. Det är jordgubbsodlare och andra bärälskare runt om i landet som bjuder in till jordgubbskalas. Alla är välkomna!
Det hela bygger på lokala initiativ, så för den som vill delta i jordgubbsfesten gäller det att hålla utkik. En del annonserar i lokalpressen, många lägger upp information på sina facebooksidor. Du hittar en sammanställning på jordgubbsodlareBärfrämjandets hemsida.

Annons
somriga graddbullar med jordgubbar
Mmmm…!! Allers konditor Irene vet hur man ska reta smaklökarna!
jordgubbar i bil
….och glöm inte att transportera dina jordgubbar säkert..

Puss//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar