Annons

Bästa skördemarknaden

Är du som jag och älskar hösten? Visst är det härligt med alla skördemarknader. Jag kan liksom inte få nog. I söndags besökte vi en av de bästa.

MIKAELIMARKNAD

I helgen besökte vi Fredriksdal Mikaelimarknad. Den svenska hösten visade sig från sin bästa sida nere i Skåne och det var helt fantastiskt väder!

MIKAELIMARKNAD 2

Det var ju även äpplets dag denna ljuva söndag. Vi köpte inte några äpplen. Har ett litet äppleträd hemma som räcker gott och väl. Däremot köpte jag många roliga produkter. Det blev mycket must. Och ost.

Annons

MIKAELIMARKNAD 3

Rescued är ett företag som gör sin must på frukt som ingen vill ha. Som vanligtvis bara slängs. Mycket bra initiativ tycker jag och god var den med.

MIKAELIMARKNAD 4

Förutom att äta en vegetarisk lunch baserad på baljväxter (den var superb) från Hörte brygga, fikade vi även en typisk svensk fika. Bryggkaffe och både vetebröd och småkakor. Hörte brygga var på gästspel, men är du i Skåne så missa inte att få käka deras mat. Nisse ville vara med, men han fick nöja sig med en vattenskål och några bitar hundgodis.

Om du gillar skördemarknader så går Söderåsens matmarknad av stapeln nu på söndag den 2 oktober. Vill gärna dit, men ska på en kräftskiva kvällen innan, så jag får se..

Annars är denna veckan fylld av möten och utbildning. En riktig kontorsvecka i kuben helt enkelt. Även uppsamling av tidens senaste stora matplåtningar (till redigeringens stora förtret sitter jag på 4 sådana jobb. Jag lovar att jag ska lämna de snart..).
Privat är det fokus på promenader och träna Nisse. Njuta av stunden. Hur klyschigt det än låter.

Ha en underbar vecka!

PUSS//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar