Sandra Palmqvist
Annons

Förvirrad i kryddhyllan

Förr gillade jag dagligvaruhandeln. Avskyr det inte, men nu botaniserar jag hellre på matmarkanader och i småskaliga butiker. När jag gör vardagliga inköp, om så för jobb eller privat, ska det gå snabbt. Annars blir det konsekvenser..

ICA 1

Nu var detta en butik av större modell, men även i de mindre har jag svårt för att hitta i kryddhyllan. Trots alfabetisk ordning, så ser jag liksom inte skogen för alla träden och jag känner hur pulsen höjs, svordomarna avlöser varandra i huvudet och helst vill jag bara lägga mig ner på butiksgolvet som en trotsig 3-åring och skrika ut mitt vemod och min ilska.

Annons

Jag kanske har problem. Vet inte. men snälla du, du förstår mig väl? Det kan inte bara vara jag som känner så här?

Annons

ICA2

Det kan ha att göra med att jag är en ganska organiserad person som gillar rutiner. Och går det ej som jag vill, och kanske för långsamt, då blir jag sur. Även ibland förbannad. Lite Dr Jekyll & Mr Hyde över mig. Ungefär samma beteende som när jag är hungrig. Fråga vem som helst som känner mig väl..

Och jag älskar listor. Eller mer att stryka saker på mina listor. En sinnesro sprider sig i kroppen när allt på listan är överstruket.

Hur ser din inköpslista ut? På en vanlig papperslapp, ett gammalt kuvert, eller har du allt i huvudet? Eller är du riktigt nördig och gör ett excellark? (det gör jag ibland…) eller skriver du ner den i mobilen/använder en app? Tagga din inköpslista på instagram med #Allersinköpslista så hittar jag dig lätt.

Annons

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar