Sandra Palmqvist
Annons

Älska mat!

På fredag exploderar det av mathändelser i Malmöregionen. Kom och var med!

alska mat massan

På fredag besöker jag Älska mat mässan, som nu är ännu större för den har slagits ihop med Vin & deli-mässan. Mässan pågår 21 oktober-23 oktober och öppnar kl.14.00 på fredag.

Som vanligt mycket provsmakningar och mycket försäljning av schyssta matprodukter. Scenen är såklart på plats med många kockdueller som du kan titta på, och heja fram dina favoriter. Några härliga kockar och matkreatörer som kommer att vara där är bl.a Joel Lindqvist, Titti Qvarnström, Karim Khouani, Emmanuella Sjögren, Cecilia Vikbladh och många fler.

Annons

Både Joel och Emmanuella (Emma) är återkommande I Allers och gör fantastiska mat- och dessert recept. Du kan läsa korta presentationer av alla kockarna här!

Annons

Det pågår mycket aktiviteter utöver mässan, både i Lund och Malmö, och under en hel vecka 21 okt-28 okt. Missa inte detta helt enkelt!

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Kommentarer till “Älska mat!”

  1. Malin skriver: 22 oktober, 2016

    Kul att höra att du också ska til älska mat mässan! Personligen tycker jag att det är toppen att vin & deli slagits ihop så det blir fler utställare. Även vi är där! https://ecocig.se

    Tack för bra blogg!
    -Malin


Annons

Laddar