Annons

De bästa recepten!

Äntligen har den kommit! Stowr är Aller Medias digitala tjänst som gör det möjligt att samla och strukturera alla dina recept på ett ställe – oavsett om det är handskrivet på en papperslapp eller ett recept du hittat på internet!

Stowr en ny digital recepttjänst från Aller media.

 

Du kan fota av ett recept med din telefon, du kan också välja att spara ett recept till ditt konto via ’dela’-knappen på din mobil, eller via en plugin i din webbläsare. På webbsidan kan du även manuellt knappa in ett recept och spara i din profil. Dessutom finns förstås tusentals av Aller medias egna recept sökbara i Stowr. Och det bästa av allt, det är gratis!

Annons

Jag kommer definitivt att använda mig av Stowr. I ungdomens dagar i diverse restaurangkök i världen så blev det många handskrivna recept på papperslappar och skrivböcker. Nu kan jag lätt samla dessa på ett ställe Utan att själv sitta och skriva in det. Det är ju fan genialiskt!

Den allra första versionen finns nu att ladda ner i App Store för alla som har iPhone (Android-versionen kommer senare) och nås också via www.stowr.se

PUSS//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar