Sandra Palmqvist
Annons

Världens bästa kollega!

Jag jobbar hemma idag och har verkligen världens bästa kollega framför mig!
Världens bästa Nisse och kollega.
Världens bästa Nisse och kollega.

Ursäkta min frånvaro, men det är snurrigt nu på jobb. Vet inte om du vet, men hela huset (ja, inte bokstavligen kanske..) ska ju flytta från Helsingborg ner till Malmö i januari. Det ska rensas ut på kontoret (hur mycket tidningar kan man samla på hög egentligen?), provkök och fotoateljé ska även de rensas ut. Riktig skattgömma Allers har där! Så många roliga gamla tallrikar och glas som man inte riktigt lagt märke till innan. Man får sina favoriter när man jobbar och har en tendens att använda det ofta.

Annons

Och utöver den stora omorganisationen är det mycket annat som sker som tar tid och kraft. Som ett nytt redaktionellt system t.ex. Det ska jag på utbildning för imorgon. Som du vet är jag varken redigerare eller journalist. Jag är faktiskt kock i grunden och har varit i 20 år innan jag började med detta, så jag är extremt trött i huvudet nu för tiden. Och bara det att börja pendla neråt. Till den stad jag flyttade ifrån för bara ett år sen. Nu älskar jag Malmö. Verkligen älskar! Det är pendlarbiten jag inte gillar. Får se om min bättre hälft och Nisse vill flytta söderut helt enkelt.

Annons

Idag jobbar jag hemma och har världens bästa kollega! Han kan stirra ut mig emellanåt (eller så leker han arga leken. Vet inte faktiskt…) bästa kollega ligger även under köksbordet och värmer mina fötter med jämna mellanrum. Vilken kollega på kontoret hade ställt upp på det liksom?

Så ska skärpa mig lite med bloggandet. Och håll utkik! Roliga saker som kommer att komma.

Ha en fin dag!

Annons

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar