Annons

Dan före dopparedan!

Vad gör du dagen innan julafton? Du kanske har en speciell tradition du alltid gör? Eller du kanske står panikslagen i köket med sillinläggning och kakbak?
Nisse har fattat det där med julledighet.
Nisse har fattat det där med julledighet.

Jag gick på lite julledigt redan igår faktiskt. Tyckte att jag var värd det. Och alla andra på Allers redaktion med. Det har varit en tuff höst och vinter med mycket nytt som händer. Vi behöver alla vara lite lediga.
Jag tänkte fixa Jansson och min snabba Brantevikssill. Koka gröt får jag nog med göra. Det är ju så gott! Klennäter och mandelmusslor har vår duktiga konditor Irene bakat till mig. Mina mandelmusslor kommer jag att äta med mycket vispad grädde och hjortronsylt. Kanske ska ta och äta en redan ikväll..

Annons

Som jag berättat innan firar vi julen hemma. Jag, Nisse och min bättre hälft. Sovmorgon, myskläder, lugnt och stilla.

PUSS och god jul till dig!

dan-fore-dopparedan2

 

Dela på:

Annons

Laddar