Annons

Bästa champagnebaren

Nyårsafton är ett härligt tillfälle att lyxa till det lite extra – och något bubbligt i glaset är ett måste. Varför inte skåla in det nya året på en champagnebar utöver det vanliga? Här är listan över några av världens bästa champagnebarer där du kan fira in 2017 på storslaget vis!

 

Le Dokhan på Radisson Blu Le Dokhan’s hotel i Paris

Med gångavstånd till Triumfbågen ligger Le Dokhan, baren som sägs vara Paris äldsta champagnebar. Le Dokhan är inredd i 1700-talsstil med träpaneler, gulddetaljer och eleganta fåtöljer.

Annons

Med ett generöst utbud på 200 champagnesorter erbjuder hotellbaren en oförglömlig upplevelse i dryckesväg. Hos hotellets sommelier kan finsmakaren dessutom gå på exklusiva champagneprovningar.

basta-champagnebaren

 

The Champagne Bar på Plaza Hotel i New York

Sedan 1907 har The Champagne Bar på Plaza Hotel blickat ut över Fifth Avenue, mitt i centrala New York. Ett stenkast från baren ligger den ikoniska Pulitzer-fontänen och Central Park. Den exklusiva hotellbaren har genom åren besökts av många välkända personer, bland annat Prinsen av Wales. Här skålar du in tolvslaget med champagne, vin och kaviar i världsklass.

the-champagne-bar-plaza-2

 

Beaufort Bar på The Savoy i London

Mitt emellan trendiga Soho och Themsen ligger The Savoy och den prisbelönta hotellbaren Beaufort Bar. I teatralisk Art Deco-miljö erbjuds en imponerande kollektion av champagne. Här serveras även utsökta cocktails för den som vill variera bubblorna med drinkar. På Beaufort Bar kan du även uppleva magiska kabaré- och burleskframträdanden.

beaufort-bar-basta-champagnebaren-3

 

The Krug Room på Mandarin Oriental i Hong Kong

Tillsammans med ett av världens mest ansedda champagnehus, Champange Krug från Reims i nordöstra Frankrike, har Mandarin Oriental skapat en sofistikerad champagne-restaurang med plats för 12 personer runt ett vackert marmorbord. Det intima rummet låter gästerna se in i hjärtat av det gastronomiska köket medan de bjuds på eftertraktade årgångar och sällsynta Krug-samlingar.

the-krug-room-basta-champagnebaren-4

 

Fizz på Caesar’s Palace i Las Vegas

Fizz unika koncept har skapats av kreatören David Furnish och Sir Elton John. Väggarna pryds av deras personliga konstkollektioner och bland gästerna finns ofta kändisar. Gör dig redo för Las Vegas spektakulära nattliv. Caesar’s Palace håller storslagna nyårsfester och från Fizz har du bästa tänkbara utsikt när fyrverkerierna går av stapeln.

fizz-basta-champagnebaren-5

 

Cadierbaren på Grand Hôtel i Stockholm

Vill du fira nyår med storslagen glans på hemmaplan kan du bege dig till anrika Grand Hôtel. Grandiosa och rofyllda Cadierbaren har fått sitt namn efter hotellets grundare, Régis Cadier. Här samlas stockholmare och hotellgäster för en mysig stund med god dryck. För den som blir hungrig finns utsökta rätter att välja mellan på barmenyn.

cadierbaren-basta-champagnebaren-6

Källa: Hotels.com

Dela på:

Annons

Laddar