Annons

Frukostvanor

En macka på tåget? I flytande form springandes till bussen? Med morgontidningen, tända ljus och egenpressad apelsinjuice? Eller kanske ingen alls. Frukost är faktiskt dagens viktigaste mål på dagen. Det är den som ska ge dig en fin start och mycket energi för att klara av dagens första timmar.

Längst ner i inlägget ser du några av mina vanor. Jupp! Gillar mackor. Vem gör inte det liksom? Kolhydrater när de är som bäst.
Sista bilden, där Nisse är med också, är dock en dålig lunch när jag jobbade hemma i onsdags. Kan då likväl ibland vara en frukost.
Nu när jag pendlar neråt till Malmö från Helsingborg är det lätt att bre en macka och slänga ner i väskan. Äter dock den aldrig på tåget. Gillar inte folk som gör det och gör det därför inte själv iheller.
Fast nu har jag övergått till tjock yoghurt med frukt, nötter och kokossirap. Det står jag mig mätt på väldigt länge. Och ägg för tusan! Världens bästa proteinkälla (utöver ost..) enligt mig 😉

Annons
Liten "äggform" med bakade ägg och kallrökt lax!
Liten ”äggform” med bakade ägg och kallrökt lax!
Onyttiga som tusan, men ack vad mycket kärlek!
Onyttiga som tusan, men ack vad mycket kärlek!

frukostvanorfrukostvanor2frukostvanor3

 

Lite olika storlekar på bilderna, men så är det för det mesta här på min blogg! Lite brutalt och ärligt. Precis som min personlighet 😉

PUSS//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar