Annons

Enkel vardagsmat – recept

Med några få råvaror gör du enkel och snabblagad vardagsmat!
Så enkelt, så gott!
Så enkelt, så gott!

Enkel vardagsmat är något tråkigare att laga än festmat. Och också det svåraste att få till! Inte bara att komma på vad som ska tillagas, utan även att få ihop logistiken.
Alla familjer ser olika ut, så alla har ju olika förutsättningar.

Annons

Min familj består av 2 vuxna. Och en hund. Min hund Nisses mat är ju inga större konstigheter, men för oss andra två kan det ibland uppstå problem.
Det är oftast jag som lagar maten. Men det vill jag inte alltid göra. Då kan det lätt bli en macka istället.
Fast det är ok!
Finns inget som är rätt eller fel.
För att, just det. Vi är alla olika.

Jag har alltid färsk pasta hemma! På de få minuterna den ska koka, låter jag tunt skivad morot få koka med. Sen låter jag allt rinna av, ringlar över en god olja, rör kanske ner finriven vitlök eller persilja från frysen och toppar med vällagrad parmesan. Voila! Middag på mindre än en kvart!
Och om du vill, kan du servera med någon fisk eller kött sidan om.

Annons

(På bilden ser du en pasta som jag tycker livar upp vardagen med all sin fina färg! Vissa butiker säljer ibland både lila, svarta och gula morötter när det är säsong. Passa på då! Det ger din enkla vardagsmat en skjuts!)

PUSS/Sandra

Dela på:

Annons

Laddar