Annons

En dag på jobbet!

Är inne i en produktionsbubbla just nu. Utöver diverse kontorssysslor, så skrivs det recept, handlas råvaror och lagas mat som slutligen ska hamna på bild. Vi har en helt galen framförhållning ibland. Dryga 20 recept och 4 olika jobb ska jag avsluta denna veckan. Och jag har precis firat valborg!

en-dag-pa-jobbet2
Dagen till ära när valborg skulle firas, så höll vi till hemma hos mig. En riktigt fin statist hade vi också! När inte Nisse sov, så höll han ett vakande öga på oss. I nr 11 är han statist på riktigt i tidningen. Missa inte det!
en-dag-pa-jobbet3
Det plåtades en plockbuffè. Och ingen buffè utan kuvertbröd!
Dessa är dessutom fyllda med det jag älskar allra, allra mest 😉
en-dag-pa-jobbet
Den här lilla saken var ett experiment som blev så (ursäkta min franska…) så jäkla bra!
Missa inte dessa recepten! Kommer att komma i nr 17.
en-dag-pa-jobbet4
…och ovan är det man äter till lunch när man precis haft en magsjuka och har varken orken eller lusten att fixa något bättre. Makaroner med ketchup. Roligare har man haft det, men helt klart underskattat!

Annons

Och tycker du jag är seg med att uppdatera bloggen, så är jag desto mer aktiv på instagram. Sök på mitt namn bara så hittar du mig!

//PUSS

Dela på:

Annons

Laddar