Annons

Boktipset – Rå som sushi

Frida Ronge har jobbat med sushi i över 10 år. Det märks när man bläddrar i boken. Det är inte bara snyggt, det är även välbalanserade recept som är lätta att förstå. Utöver toksnygga bilder av Lennart Weibull och Fridas recept, får du även läsa om hur du skär din fisk, beskrivningar av olika fiskarter, liten knivskola och ett index med förklaringar över de ingredienser och produkter som oftast används när man gör sushi. Den bästa kokboken om sushi jag kommit över!

Boktipset - Ra som sushi 3
Recept av Frida Ronge, Bilder Lennart Weibull, förlag Natur & Kultur.

Boktipset - Ra som sushi1
Hur gott ser inte detta ut! Onsenägg med löjrom, murklor och ramslök. Man kan säga att ett onsenägg är ett ägg som tillagats till 60-65 grader.

Boktipset - Ra som sushi 2
Steg för steg hur du gör din egen uramaki.

Boktipset - Ra som sushi
Nigiri.

Puss//Sandra

 

Dela på:

Annons

Laddar