Annons

En vecka på jobbet

Hur planerar du din vecka? Jag kör med papperskalender, datorn och mobiltelefonen. Och jag gillar att ha en god framförhållning och att organisera väl.

Denna veckan är relativt lugn. Men ändå inte. Jag plåtar inte denna veckan, och då får jag liiite mer tid till att göra de där sakerna som jag alltid gör i sista minuten. För oavsett hur mycket jag har att göra, så kommer alltid maten med receptskrivning och fotografering först.
En vecka pa jobbet
Igår var jag på kontoret i Malmö. Både jag och datorn var trött och det var mycket möten och textskrivning på schemat.

Annons

Idag jobbar jag hemma i Helsingborg. En bra dag börjar man givetvis med en god frukost. Jag är inte så krånglig när det kommer till frukostmaten. Kaffe, macka och lite c-vitamin. Ibland blir det grekisk yoghurt med bär från frysen, nötter och honung. Kanske ett ägg med.

Ibland är man inte på topp. Har haft en förbannat seglivad och kraftig förkylning som hängt kvar i dryga 3 veckor. Och min pappa blev allvarligt sjuk. Vilket var skrämmande och läskigt och jag kände mig så otillräcklig.
Energin och orken försvann både i huvud och i kropp.
Det är då ännu viktigare att ta hand om sig själv. Bra mat som ger energi och dagliga promenader i skogen med Nisse har varit min medicin. Och att jag satt mig själv först framför någon annan.

Annons

Det är också viktigt att göra roliga saker. Om du undrar varför jag har med jobbrelaterade saker här nu, så är det för att jag gillar mitt jobb och mitt jobb ger mig energi och välmening. Mycket viktigt för mig.
(och givetvis gör jag skittråkiga saker med. Så är det ibland helt enkelt)

 • produkttester ska organiseras. D.v.s ta kontakt med producenterna, få tag i produkterna, testa, kolla fakta, samla in bilder och info. Både stora jobb och mindre spalter.
 • Städning av taggar i wordpress. (oändligt arbete och riktigt tråkigt…)
 • Skriva texter till matblockets startsida. Får alltid skäll för att jag är sen med det….
 • På fredag ska jag på konsert och se Plura.
 • Färdigställa spalter med frågor om mat och bak.
 • Blivit hembjuden på middag på lördag hos min fina kusin Benjamin och hans sambo Matihas. Benjamin var en av deltagarna i programmet ”halv åtta hos mig” när det senast sändes från Malmö. Ni får se nästa vecka vad som bjöds till bords.
 • Planering inför alla säsongsjobb som ska produceras. Ett jäkla jobb och det produceras när typ alla andra är på semester, men jag längtar!
 • Uppdatera bloggen (med kanske lite roligare saker än denna listan…)
 • Receptskrivning inför kommande plåtning. 2 stora  jobb med mycket fisk och skaldjur. Ca 10 recept.
 • Skogspromenader med min hund Nisse.
 • Doc lounge. Dokumentärfilm på lokal. Dream empire är den som ska visas.

Och en del annat, men detta är veckans fokus. Privat och jobb.

PUSS//Sandra

En vecka pa jobbet4
Avslutar med en bild på Nisse.

 

Dela på:

Annons

Laddar