Annons

Helgtipset!

Jag hittar alltid något matnytt på Fredriksdals Mikaeli marknad. Förra året köpte jag vääääärldens godaste ostkaka! Fantastisk must på äpple, och även några ostar och marmelader fick följa med hem. I år ska jag ha en rejäl ryggsäck med mig. Även sambon och min hund Nisse ska följa med. Och väderprognosen ser ganska ok ut för söndag, så det blir nog en härlig dag!

Annons

Ett annat tips som jag vill ge dig, dock inte ett matigt sådant, är utställningen om Titanic på Malmömässan. Jag ska dit idag. Utställningen hade premiär i torsdags och håller på till 14 januari.
Biljetten kostar 185 riksdaler. Något dyrt kanske, men jag har en känsla av att denna utställningen är så väl värt det.

Och för dig som är i Göteborg, är det choklad, lakrits och delikatessfestival på Eriksbergshallen. Pågår 22-24 sept. 

Trevlig helg!

PUSS//Sandra

Bild lånad från Fredriksdals Trädgård

Dela på:

Annons

Laddar