Annons

God morgonstund!

Jag vill inte påstå att jag är en morgonlärka. Däremot tror jag på att en rejäl frukost utan stress som är god och nyttig, sätter ribban för dagen!

Min mage vill ha snäll mat. I samarbete med Planti och Smakbox, testade jag nyligen Plantis produkter och blev glatt överraskad! Brukar inte äta växtbaserade ”mejerivaror”. Plantis produkter är baserade på havre och soja och innehåller inga råvaror med GMO-ursprung. Till frukost blev det YogOat vanilj med musli, nötter och bär. Smakade hur bra som helst!

Annons

Däremot hade jag lite problem med YogOat naturell. Inte riktigt beredd på havresmaken, men skam den som ger sig. Jag smaksatte den med hackad färsk basilika, en torkad kryddblandning med timjan/rosmarin/vitlök, salt och peppar. Vi hade såsen till färdigköpta veggiebollar (de som du hittar i frysdisken av diverse olika märken), tortillabröd och grönsaker.
Och det blev riktigt gott! Hemskt att skriva att havresmaken försvann med tanke på att det är en havreprodukt, men den blev inte lika pikant när väl kryddningen hade kommit i, vilket passar mig utmärkt.
Så söker du efter växtbaserade produkter så testa dessa. Planti finns på Coop, Citygross och ICA.

PUSS//Sandra

Dela på:

Annons

Laddar