Sandra Palmqvist
Annons

Hello weekend!

Veckan har varit extra besvärlig. Denna kvinnan har haft klippkort på vårdcentralen. Inget allvarligt alls, men tråkig tid och energi. En bråkig visdomstand bl.a.

Så jag tänkte avsluta veckan med bravur! Idag är det vin- och delikatessmässa i Malmö. Just nu sitter jag i mitt kök i Helsingborg. Precis avslutat ett gäng recept till plåtningen nästa vecka. Så nu blir det en snabb fix och iväg med tåget söderut. Solen har försvunnit, så känns som en bra dag att vara inomhus och provsmaka vin. Delikatesser och ost är inte fel det heller.

Annons

Jag hoppas du får en fin helg! Nyfiken på vad jag gör på mässan, så titta in på mitt Instagram @sandrapalmqvist. Kolla under mina stories.

Annons

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar