Sandra Palmqvist
Annons

Tonfisk med saffransrisotto

Du kommer ihåg att jag fått för mig att tömma kyl och frys? Och utan att komplettera med något från mataffären? Jag kan bara säga att dag 1 blev lyckad och över förväntan. Ikväll blir det mer knapert...

Tonfisken hade jag packat väl när jag frös in den, så den var riktigt fin. Tog en av de trötta citronerna, både saft + cest, salt och svartpeppar. Halstrade sen snabbt i en het panna med lite olja.

Risottoriset med smak av saffran var över förväntan! Det räckte dessutom till 4 portioner och inte två som det stod. Fick sjuda i ca 12 minuter, sen vände jag ner strimlad purjolök och några tomathalvor. Inget mer.

Annons

Annons

Hade även vaxbönor i frysen som jag hade till, så i det stora hela så var detta nog en av de bättre vardagsmiddagarna på länge. Ikväll blir det värre. Tonfisk på burk serverat med knäcke. Iofs gott, men inte så spännande. Hade varit bättre med en bakad potatis än en knäckeskiva.
Tror jag ger dig ett recept på något annat imorgon 😉

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar