Sandra Palmqvist
Annons

Tipset till ostbrickan!

Varför ska jag tipsa om ost nu? Det är ju måndag tänker du. Fast är det inte på en måndag man ska ta den där ostbrickan och glaset rödvin? Jag menar, fredagen är ju kirrad som den är. Sen är det ju som så att alla jobbar inte mån-fre. Din måndag är kanske någon annans lördag? Och man ska alltid leva varje dag fullt ut, så varför inte göra det med en bit ost?
Förbannat god!

Oavsett när du väljer att äta din ostbricka, så är denna rökta cheddar ett måste!! Den är såååå himla god (nej. Inte fått den. Köpt för egna riksdaler).
Och jag skulle aldrig tipsa om något jag inte gillar. Denna osten gillar jag inte. Jag blev kär i den. Så god är den. Köp!
Tipset är att gå till närmsta delikatessdisk och fråga efter den. Har dom inte osten, så kan de kanske ta hem den till dig.

Annons

PUSS//Sandra

Annons

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar