Sandra Palmqvist
Annons

Julmys i Malmö!

I veckan hade Allers och Matmagasinet julevent för dig läsaren! I dagarna två har vi pysslat, ätit pepparkakor, clementiner och bara myst!

Det blev otroligt lyckat och de flesta verkade väldigt nöjda! Jag kommer skriva mer om kvällen i nästa inlägg. Idag är jag nämligen ledig och ska pussa och krama mina pojkar här hemma som jag knappt sett på 3 dagar. Så tills nästa inlägg får du hålla tillgodo med några bilder bakom kulisserna. Och du kan även se filmer på mitt Instagram @sandrapalmqvist

Annons

Jag önskar dig en mysig helg! Puss//Sandra

Annons

Annons

Översta bilden är de smarriga smörrebröd som vi bjöd på. Vi hade årets sill från ABBA, julskinka från Scan och ost från Matric. Jag pimpade och fixade schyssta tillbehör. Recept kommer! Jag bjöd även på mjuk pepparkaka. Det receptet hittar du på www.allers.se

De 3 röda tomtarna är jag, Matmagasinets chefredaktör Maud Onnermark och till höger Allers chefredaktör Susanne Linden. Sista bilden är från Mauds polkagrispyssel. Alla gäster fick se och prova på att klippa egna polkagrisar. Receptet hittar du på Mauds blogg

PUSS//Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar