Sandra Palmqvist
Annons

Bakom kulisserna – Allers

Vi plåtar inte alltid i vårt provkök i Malmö, ibland gör vi matfotograferingarna hemma hos någon. I tisdags var vi hemma hos mig. Det var till ett jobb som ska publiceras i maj och det ingick även statister. Några glada, några andra mer motvilliga...
Givetvis var de glada statisterna mina hundar Nisse och Bosse! (Avfotograferat från Kickis kamera).
Matfotograferingen gjorde vi på min ovanvåning. Här är Kicki i full fart!
Det gick hyfsat smidigt, Nisse och Bosse massakerade inte maten, utan skötte sig ganska bra. Med hjälp av några bitar hundgodis. (Avfotograferat från Kicki).
Annons
Bosse (valpen) hann dock svänga förbi med tungan på en ostbricka, men inga andra större olyckor. Min härliga dubbelhaka bjuder jag på 😉 (Avfotograferat från Kickis kamera).
Så här blev resultatet! Den motvilliga statisten var ju min sambo Daniel . Han var inte alltför glad med att ställa upp. Jag hotade med utebliven middag på 3 dagar om han inte ställde upp….(Avfotograferat från Kickis kamera).

 

Annons

PUSS//Sandra

 

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar