Annons

Fredrik + Allers = Sant

Vi har haft lite hemlighetsmakeri för oss på Allers. Nu får jag äntligen berätta! Jag välkomnar Fredriks fika till Allers! Vår nya bloggare och bak- och matkreatör! För några veckor sedan var Fredrik nere hos oss i Malmö och vi hittade på massor av roliga saker ihop!

Det roliga var att jag, Fredriks fika och Maud från Matmagasinet skulle integrera med varandra, men vi hade ingen som helst aning vad vi skulle göra. Och jag har aldrig träffat Fredrik.
Fredrik Nylén är känd från hela Sverige bakar, där han 2013 tog sig hela vägen till final.
Fredrik har en stor skara bakglada fans. Inklusive undertecknad. Så jag var lite nervös över om det skulle komma något bakmoment, för då skulle jag nog bli piskad av Fredrik…

Annons

Jag och Maud är förvisso kollegor och har skrivbord bredvid varandra, men har aldrig jobbat ihop i ett kök. Kan erkänna att jag gillade inte tanken på att inte veta något överhuvudtaget om dagen.
Cirka 10 minuter innan kamerorna rullade (det spelades ju in film…) fick vi reda på exakt vad det skulle bli, så det var bara att bita ihop och ”go with the flow”.
Och det var riktigt jäkla kul!

Fredrik, jag och Maud utanför Aller medias provkök i Malmö.
Det var 3 filmer som skulle produceras. Första delen var att vi skulle välja några råvaror vardera, utan att veta vad de andra hade valt, och sen tillsammans laga mat ihop på vad alla hade valt. Tänk om vi hade valt mjöl, vitlök och choklad?! Vad tusan hade vi lagat då? Så illa blev det inte. Filmen kommer snart på www.allers.se
Film nr 2 var att vi alla 3 skulle göra varsin tårta med ganska så specifika instruktioner, men ändå inte. Väldigt spännande! Här ser du en bit av min tårta!
En del av produktionsteamet. Nu i efterhand undrar jag om jag, Fredrik och Maud drev folket till vansinne..
Fredrik grillas på frågor om hur dagen har varit. Vi blev alla grillade. Ska bli spännande att se hur produktionsteamet klippt ihop allt!

PUSS//Sandra
Foto Sandra Palmqvist

Dela på:

Annons

Laddar