Sandra Palmqvist
Annons

Gör enkelt eget hundgodis

Jag själv vill inte alltid äta för mycket färdigmat, så varför ska mina hundar gör det? Så lika mycket som att jag gör bra mat och bak till mig och sambon, ska även hundarna få sitt och när tiden finns blir det hemmagjort hundgodis.
Bosse är en busig krabat som gärna ville vara med.

Klart att hundarna ska ha hemlagat!
Vi håller på med ett spännande projekt och där är även Nisse och Bosse med.

…och konstant hungrig den lille skrutten.
Annons

Det finns många sätt att göra hundgodis på.
Enklast är att ta t.ex kött eller blodpudding (utan russin), skära ner i mindre bitar och torka i ugnen på ca 100° tills du tycker konsistensen är bra. Mina hundar gillar både knaprigt och mjukt, så jag varierar torktiden i ugnen.

Annons
När det vankar godsaker.
Annons

Sen går det att göra lite mer avancerade hundkex, färsbitar och bollar. Det ska du få recept på lite längre fram. Det produceras för fullt här hemma just nu.

PUSS//Sandra, Nisse & Bosse

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar