Annons

Gott på julrester!

Hur man än gör, så får man alltid mat över från julen. Vad göra? Absolut inte slänga! Ät upp som de är eller prova dessa naggande goda recepten baserade på julrester! 3 korta filmer med recept visar dig hur du enkelt kan ta tillvara på dina julrester!
Snabblagat, enkelt och gott! Det perfekta sättet att ta hand om överbliven julgröt. Smaksätt med t.ex kokos och saffran och stek små plättar. Servera med vispad grädde och rårörda lingon.
Snabblagat, enkelt och gott! Det perfekta sättet att ta hand om överbliven julgröt. Smaksätt med t.ex kokos och saffran och stek små plättar. Servera med vispad grädde och rårörda lingon och bär från frysen.

Släng inte matresterna!! Laxen blir en bra grund i en pastarätt. Överbliven risgrynsgröt kan du göra plättar på. Smaksätt med saffran, kokos, vanilj eller något annat gott. Julskinkan är gott både på frukostmackan, i en paj, som på nyårspizzan.
Nötterna som ej han knäckas och ätas upp kan du knäcka och använda i en kaka eller kanske ge till fåglarna?
Vad du än gör, släng inte några matrester. Bjud in, bjud bort, förädla och ät upp. Trevlig gest och bra för både plånbok och miljö. Nedan får du 3 länkar med recept och film på 3 härliga och enkla recept.

Annons

Recept och styling: Sandra Palmqvist
Foto: christina Uhlin

 

Dela på:

Annons

Laddar