Sandra Palmqvist
Annons

Rostad aubergine med granatäpple – recept

Denna rätt med rostade aubergine, granatäpple och yoghurt, kallar jag för sallad. Du kan kalla den egentligen vad du vill. Det viktiga här är att den är så enkel att göra och väldigt god. Ät som den är med en bit bröd eller som tillbehör till både kött, fisk och fågel.
Enkel och god sallad på aubergine, sötsyrliga granatäpple och fräsch yoghurt.
Enkel och god sallad på aubergine, sötsyrliga granatäpple och fräsch yoghurt.

Rostad auberginesallad med granatäpple och yoghurt

Enkelt och gott!

Antal: 6 port
Tid: 30 minuter

1–2 aubergine, ca 600 g
¾ dl olivolja
salt och peppar
1 dl naturell yoghurt
½ granatäpple eller ca 1dl frysta granatäpplekärnor
½ dl hackad persilja

Annons
Annons

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons

Laddar