Sandra Palmqvist
Annons

Liv och blogg på paus

Till er som frågar vad som hänt. Här får ni svaret. Och kärlek för att ni gillar det jag gör. Pussar i massor!

För ett tag sedan lanserades allas.se en samlad plats för många av Aller medias varumärken. Och även bloggen är där/här. Men som med de flesta nya projekt är där en del barnsjukdomar.

Eller ganska många. Och jag har även en del annat som strular så bilderna blir inte som dom ska och alla inlägg och recept ligger i ordning, men ha tålamod. Förhoppningsvis är det löst ganska snart och ni ska fortsätta få fina recept och bilder.

Annons

Tills dess får ni hålla tillgodo med andra sorts inlägg. Jag gått igenom både jul, påsk, valborg, mors dag, sparrisjobb och lite annat den sista tiden. Du hittar alla recept och bilder i tidningen förstås och även en hel del på mitt Instagram med.

Annons

I övrigt så står livet lite på paus. Vi har dragit igång köksrenoveringen där hemma. Eller min sambo Daniel påbörjade den för ca 2 år sedan med att börja spackla taket och sätta en viss sorts tejp (fråga mig inte…) på vissa sprickor. Och sen hände liksom inte mer.

Förrän nu. Eller i januari…ish. Jag är organisatör/assistent/arkitekt/designer och Daniel är mer byggaren. allt annat i hushållet hjälps vi åt med. Vanliga fall Daniel som tvättar och jag fixar käk. Lite annorlunda nu och många som frågat hur vi lagar mat. Vi har kopplat in ugnen om vi behövt den, men jag gjorde en del matlådor innan vi rev köket + att ibland blir det grill eller hämtmat från en thairestaurang nära oss, men även färdig mat från frysen på Ica eller ost och kex. Känns löjligt att gnälla över något med tanke på hur matsituationen i världen ser ut. Går ingen nöd på oss. Vi gör renoveringen själv, så det tar sin lilla tid. Lägger upp en del filmer på Instagram i stories, så gå in där om nyfiken. Kört fast lite för tillfället p.g.a en sned vägg, men löser sig nog. Daniel är verkligen superduktig! Nedan ser du lite bilder från min mobil. Dock p.g.a alla buggar/barnsjukdomar så ligger bilderna lite knasigt här, men du får en liten uppfattning om hur det ser ut. Imorgon plåtar jag härlig tårta och en meny så vi ses på Instagram.

PUSS

Köksbild från mobilen. Organiserat kaos...
Köksbild från mobilen. Organiserat kaos…
Montering påbörjad av stommen och sovandes hundar bland spackelhinkar och färg...
Montering påbörjad av stommen och sovandes hundar bland spackelhinkar och färg…
Jag på promenad igår med Nisse och Bosse hemma i Helsingborg.
Jag på promenad igår med Nisse och Bosse hemma i Helsingborg.
Dela på:

Annons

Laddar