Sandra Palmqvist
Annons
Annons

Bloggen tar en paus!

Men jag är fortfarande i full gång med nya recept hela tiden, fast på en annan plattform. Ett enkelt recept till helgen och all info i inlägget + massa roligheter som händer nästa vecka, häng med!

Du kanske har märkt att här har varit tyst på bloggen? Jag har inte försvunnit, bara flyttat över till att endast vara på Instagram. Så jag är fortfarande i full gång med nya recept hela tiden, fast på en annan plattform. Bloggen kommer ligga kvar med sina recept, men jag kommer inte att uppdatera den.

Annons

Sedan ca 2 månader tillbaka hittar du mig, och mina recept, på Instagram @sandrasskafferi 
Mindre privat och mer mat. Även på Facebook.
Jag gillar konceptet på Instagram bättre än bloggen. Just det att man har en mer direkt kontakt med läsaren/följaren. Det är ett helt nytt konto så gå gärna in och följ. Nya recept dagligen och nästa vecka kan du även få följa med mig när jag återigen ska få vara med som domare på World Cheese Awards. Riktigt roligt och spännande ska det bli. I år hålls det i Oviedo, i Spanien.
Första gången jag var med, var det i Italien i Bergamo. Det kan du läsa om HÄR! Och även mer i detalj hur det var just i Bergamo HÄR! Du kan följa mig, och fotograf Christina Uhlin, hela nästa vecka på Instagram @sandrasskafferi och själva tävlingen som går av stapeln onsdagen 3 november livesänds med. En intervju kommer snart på Recept.se

Annons

Jag hoppas du hänger med på min nya resa. Och eftersom jag ska till Spanien så får du här ett enkelt recept på tortilla, en typisk spansk maträtt.

spansk-tortilla-med-ost-och-skinka

Annons

Puss, Sandra

ANNONS

Utvalt av Sandra Palmqvist

Grönsakssvarv som ger dig lyckade resultat – varje gång!

Läs mer och beställ här

Dela på:

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar